F.A.Q.

Frequently Asked Questions

 1. Waar vind ik mijn persoonlijke schema voor de Health Business Week?
  Via de mail zal je jouw persoonlijke schema een week van tevoren ontvangen.
 2. Hoe schrijf ik me uit voor een activiteit?
  Je kunt je uitschrijven voor een activiteit door een mail te sturen naar secretaris@healthbusinessweek.nl. Vermeld hierin je naam en om welke activiteit(en) het gaat. Dit kan tot uiterlijk 2 weken van tevoren, maar doe dit bij voorkeur eerder zodat iemand anders in jouw plaats kan deelnemen aan de activiteit.
 3. Wat zijn de consequenties als ik me aanmeld voor een activiteit en niet op kom dagen?
  Wanneer je niet op een activiteit komt opdagen en je ook niet via de mail hebt afgemeld, zal je bij de rest van de activiteiten niet meer mogen deelnemen.
 4. Voor welke datum moet ik mijn CV hebben ingeleverd?
  Deze datum is nog niet bekend. Hou social media in de gaten!
 5. Wanneer krijg ik te horen of ik wel of niet mag deelnemen aan een activiteit met CV selectie?
  Een week van tevoren kunnen we laten weten wie er aan de activiteiten met CV selectie mogen meedoen. Ben je niet geselecteerd, kun je altijd deelnemen aan interessante workshops en masterclasses zonder CV selectie.
 6. Uiterlijke inschrijfdatum
  Deze datum is nog niet bekend. Hou social media in de gaten!
 7. Ik heb een andere vraag dan hierboven beschreven, wat nu?
  Heb je aan andere vraag, dan kun je altijd een mail sturen naar secretaris@healthbusinessweek.nl en we zullen zo snel mogelijk antwoord geven.
 8. Is er een dresscode tijdens de HBW?
  Ja, tijdens de gehele Health Business Week is de dresscode ‘Business Formal’.