Nieuws column

ANNOUNCEMENT!

Gisteren zijn wij op de hoogte gebracht van het feit dat minister Hugo de Jonge niet aanwezig kan zijn bij de opening van de Health Business Week 2018 vanwege andere verplichtingen. Net als de minister zelf, vinden ook wij dit erg jammer, maar we begrijpen dat hij het erg druk heeft. Gelukkig is er in secretaris-generaal van VWS Erik Gerritsen een uitstekende vervanger gevonden! #DARETOCHANGE Wij hopen jullie allemaal te zien morgen en kijken er naar uit om er een spectaculaire opening van te maken!

Het thema van de Health Business Week 2018 is: Dare to Care!

Dare to Care

Like ons op Facebook om niets te missen en volg ons op LinkedIn en Instagram!

HOOFDSPONSOR DIT JAAR: CHIPSOFT

HOOFDSPONSOR DIT JAAR: CHIPSOFT

Voor meer informatie over Chipsoft lees snel het stuk hieronder!

De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen. Met die teamspirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is drie decennia later nog steeds de spil van het bedrijf. Meer dan ooit zelfs, want de Mulders hebben er inmiddels bijna 650 ‘Chippies’ bij.
Al die honderden medewerkers krijgen de ruimte om zichzelf via cursussen en opleidingen door te ontwikkelen. En om hun eigen ideeën uit te werken. Want bij ChipSoft geloven we in het motto ‘beter goed bedacht, dan goed gejat’. Die vrijheid geldt óók voor activiteiten met je collega’s. Heb je een leuk idee voor een
gezamenlijk uitje of evenement? Bring it on! Want zo hard als er wordt gewerkt, zo hard wordt er ook gelachen. 

Wat is typisch ChipSoft? Een medisch specialist de fijne kneepjes van onze software bijbrengen. Maar ook het organiseren van een sportactiviteit voor je collega’s. Of het ontwikkelen van een oplossing die patiëntlogistiek in ziekenhuizen optimaliseert. En een dag later moet je weer oppassen dat de hond van de directeur je lunch niet van je bureau hapt. Dat alles met een gezamenlijk doel: onze koppositie in de wereld van zorg-ICT verstevigen. Doe je mee?

Geen berichten gevonden