Sprekers 2017

Sprekers op de opening van de Health Business Week:

Op maandag 6 maart zal de opening van de Health Business Week 2017 plaatsvinden. Voor het tweede achtereenvolgende jaar zal dit op een externe plaats zijn, deze keer bij Eethiek in het Westelijk Handelsterrein. Gedurende deze middag staat het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen de sprekers en de studenten centraal, tijdens de opening dit jaar zijn er de volgende sprekers:

Erik Gerritsen
Secretaris-Generaal
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS)

Caroline de Bruijn
Coördinerend/Specialistisch Senior Inspecteur
Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ)

Peter van der Meer
Voorzitter Raad van Bestuur (CEO)
Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht

Daarnaast is er dit jaar een Mistery Spreker, waar hij of zij het over gaat hebben blijft natuurlijk nog een geheim. Het geheel zal aan elkaar worden gepraat door Robbert Huijsman, Bijzonder Hoogleraar Management en Organisatie Ouderenzorg aan het iBMG. Hij is de eerste persoon die tot fulltime hoogleraar aan het iBMG is benoemd en is daarnaast werkzaam (geweest) bij diverse organisaties in de zorgsector.

Na afloop van de diverse presentaties sluiten wij de middag af met een gezellige borrel. Vervolgens is er in de avond de mogelijkheid om deel te nemen aan een diner met leden van de aBMG, dit zijn alumni van het iBMG. Hierbij kom je in contact met mensen die dezelfde bachelor en master hebben afgerond. Zij kunnen je vertellen hoe zij hun opleiding ervaren hebben en hoe deze aansluit bij hun dagelijkse werkzaamheden.